Termeni si conditii unitatea de cazare Pensiunea Raluca – Baile Felix !

Utilizarea acestui site www.pensiune-felix.ro presupune consimtamantul termenilor si conditiilor unitatii de cazare Pensiunea Raluca enumerate mai jos.

Drepturile de autor

P.F.A. VESCAN RALUCA IOANA ( Pensiunea Raluca ) isi rezerva dreptul de a modifica prevederile unitatii de cazare fara notificari in prealabil.

Drepturile de autor

Continutul site-ului http://www.pensiune-felix.ro/, elemente de grafica web, programe, simboluri, texte, imagini este conceput cu atentie pentru o cat mai buna informare referitoare la produsele de cazare comercializate si sunt in totalitate proprietatea P.F.A.VESCAN RALUCA IOANA ( Pensiunea Raluca ). Folosirea elementelor si continutului site-ului www.pensiune-felix.ro fara incuviintarea proprietarului acestui site P.F.A. Vescan Raluca Ioana ( Pensiunea Raluca ), se considera o incalcare flagranta a drepturilor de autor, cat si a legilor ce privesc proprietatea intelectuala si industriala.

Reguli de confidentialitate

P.F.A. VESCAN RALUCA IOANA ( Pensiunea Raluca ) va folosi datele cu caracter personal numai in scopul declarant al acestui site www.pensiune-felix.ro . Informatiile introduse de catre utilizator vor fi folosite doar pentru comunicari comerciale. Informatiile cuprinse in formularul de rezervari al unitatii de cazare sunt necesare pentru confirmarea rezervarilor si instiintarea turistilor despre eventuale modificari sau noile oferte ale pensiunii. P.F.A. Vescan Raluca Ioana nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

P.F.A. VESCAN RALUCA IOANA ( unitatea de cazare ) nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru prejudiciul de orice natura prin intermediul acestui site www.pensiune-felix.ro . Descrierile sau continutul site-ului http://www.pensiune-felix.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. In cazul afisarii eronate a detaliilor sau a operarii gresite in baza noastra de date, P.F.A Vescan Raluca Iana ( unitatea de cazare Pensiunea Raluca) are dreptul sa anuleze rezervarea si obligatia sa anunte clientul despre eroare, in cel mai scurt timp. Neonorarea rezervarilor si prejudiciile rezultate nu pot atrage responsabilitatea P.F.A Vescan Raluca Ioana ( unitatea de cazare ). Valoarea maximala a obligatiilor fata de orice client in cazul unei erori sau rezervari necorespunzatoare se rezuma doar la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Litigii

Anularea rezervarii se supune POLITICII DE ANULARE a acestei unitati de cazare !!!

POLITICA DE ANULARI:

Politica de anulare si modificare a rezervarii / plata in avans a pensiunii Raluca! Rezervarile dumneavoastra vor fi procesate, confirmate si garantate de catre Pensiunea Raluca doar dupa efectuarea platii unui avans de 50% din pretul total al sejurului, in contul pensiunii !

Anularea sau modificarea rezervarii cu mai putin de 48 de ore ( 2 zile ) inaintea sosirii la unitatea de cazare “ Pensiunea RALUCA “ se penalizeaza cu tariful primei nopti de cazare pentru fiecare camera rezervata !

Daca rezervarea se anuleaza sau modifica cu 72 de ore ( 3 zile ) inainte de data sosirii la unitatea de cazare “ Pensiunea Raluca ” se percepe o penalitate de 50% din tariful primei nopti de cazare pentru fiecare camera rezervata, conform politicii de “ anulare si modificare “a pensiunii.

In caz de neprezentare (no - show) la unitatea de cazare, va fi incasat tariful total pentru rezervarea efectuata, conform politicii de anulare a pensiunii.

Pentru anularile cu 96 de ore ( 4 zile ) înaintea datei de sosire la unitatea de cazare Pensiunea Raluca nu se percep penalitati.

Conducerea pensiunii Raluca !