Politica de confidentialitate a unitatii de cazare Pensiunea Raluca !

http://www.pensiune-felix.ro este proprietatea P.F.A. VESCAN RALUCA IOANA ( Pensiunea Raluca ) in calitate de administrator-proprietar-autor respecta cu precadere, caracterul privat al informatiilor si datelor cu caracter personal furnizate de catre clienti atunci cand fac o rezervare sau trimit ne adreseaza un mesaj, sunt inserate in formulare, in vederea rezervarilor sau a mesajelor on-line catre unitatea de cazare Pensiunea Raluca ( www.pensiune-felix.ro ).

Vizitarea si accesul la acest site www.pensiune-felix.ro de catre dumneavoastra implica acceptarea termenilor si conditiilor unitatii de cazare si acceptarea explicita a intelegerii acestora. P.F.A. Vescan Raluca Ioana ( Pensiunea Raluca ) isi rezerva dreptul de a modifica fara nici o prealabila notificare politica de confidentialitate cat si termenii si conditiile unitatii de cazare Pensiunii Raluca.

Pentru informatii, reclamatii si sesizari referitoare la unitatea de cazare Pensiunea Raluca, puteti sa ne contactati la adresa de e-mail rezervari@pensiune-felix.ro .