Oferte

Casa Raluca, cazare Baile Felix la pensiuni, vile hoteluri cu piscina si baza de tratament!

Reducere 50 % la Aqua Park President din Baile Felix, valabila toata perioada anului !!!

Turism Baile Felix

Statiunea Baile Felix este situata in partea de nord-vest a Romaniei fiind cea mai mare statiune balneara cu regim permanent de cazare si camere de inchirirat din Romania.

Doar in Baile Felix poti intalni diverse avantaje fata de alte statiuni romanesti: o clima cu influenta mediteraneana, multa verdeata, aer cu o puritate recunoscuta, locuri unde te poti reface reface fizic si psihic, nenumarate variante de divertisment, apropierea de un oras binecunoscut pe harta Europei - Oradea.
Apele termale, binefacatoare pentru multe afectiuni cunoscute datorita continutului ridicat de saruri minerale, au adus in fiecare an turisti din toata Europa, din Orient si chiar de peste ocean! Medicii internisti recomanda pacientilor tratamentele sau curele cu ape din bai.

Accesul in aceasta locatie se poate realiza cu mijloace auto proprii, pe calea aerului pana la aeroportul Oradea, pe calea ferata Oradea-Baile Felix in doar cateva minute sau cu taxiuri din municipiul Oradea, aflata la doar  8 km distanta.

Odata sosit aici, intalnesti un cadru natural al florii de lotus ( nufar termal), devenit o prezenta nelipsita a statiunii . Nufarul termal sau popular denumit “ drete ”, este o specie de nufar endemica pentru zona Baile Felix. Frumoasele Lacuri cu nuferi si lotusi sunt populate cu broaste testoase si pesti exotici.
Spectacolul nuferilor termali se poate admira in Baile Felix, unde gasesti si camere de inchiriat in pensiuni si cazare la vile, hoteluri cu piscina si baza de tratament nou construite si imbietoare cu reduceri si oferte din cele mai bune.

Pentru amatorii de drumetii mai sofisticate, in judetul Bihor din care face parte si
Baile Felix, se afla cateva locatii renumite unde merita sa faci o vizita:
Stana de Vale, Pestera Ursilor, platoul si cabana Padis, Cetatile Ponorului, Cetatile Radesei, Valea Galbenei si Izbuc Ponor.

Stana de Vale, la o distanta de 81 km de camere de inchiriat Casa Raluca din Baile Felix, este un cadru natural pitoresc, iar impreuna cu originalitatea artei populare, folclorul, si maretele vestigii ale trecutului, sunt ispite vii, invitatii irezistibile la drumetii ce ofera mari satisfactii pe langa calirea fortelor fizice. Loc unde gaseti unitati care ofera  cazare in camere de inchiriat la pensiuni, vile si hoteluri cu piscina si baza de tratament in asteptare ta aproape de Baile Felix!

Pestera Ursilor a fost descoperita în 1975, cu ocazia unei dinamitari executate la cariera de marmura din zona. Este unul dintre principalele obiective turistice ale Muntilor Apuseni, situandu-se la doar 76,8 km de unitatea noastra de cazare Casa Raluca la pensiuni in Baile Felix, la o altitudine de 482 m.

Zona turistica Padis se afla in ramura nordica a Muntilor Bihor. Din punct de vedere administrativ, zona Padis e situata in sud-estul judetului Bihor, pe raza comunei Pietroasa, pana la granita cu judetele Cluj si Alba, oferind locuri de camere de inchiriat si cazare la pensiuni vila si hoteluri cu piscina langa Baile Felix relaxare la aer curat.

Cetatile Ponorului sunt situate pe platoul carstic Padis la capatul aval al Vaii Cetatilor, la 950 m altitudine, numit si Everestul speologiei romane. O zona linistita in natura cu pensiuni, hotel, vila si camere de inchiriat in locuri de cazare imbietoare aproape de Baile Felix.

Cetatile Radesei se afla la obarsia Somesului Cald intr-o zona pitoreasca cu camere de inchiriat, unitati de cazare la pensiune, vila si hotel cu piscina primitoare langa Baile Felix. Pestera se afla într-un stadiu avansat de evolutie. Pestera are un portal inalt de peste 15 m si lat de 7 m, care intra paraul Radeasa. Pestera are o galerie unica, de forma unui tunel lung de 212 m, cu sali de mari dimensiuni si hornuri ce razbat in tavanul pesterii pana la suprafata. Cele cinci ferestre create de aceste hornuri, lasa sa patrunda în pestera raze de lumina.

Cheile, Valea Galbenei este situata in sud-vestul si vestul Bazinului inchis PadisCetatile Ponorului , in afara acestuia, si reprezinta un culoar de drenare spre Depresiunea Beiusului a majoritatii apelor din Bazinul Padis. Aproape pe tot parcursul ei, Valea Galbenei cuprinde numeroase cascade si fiind deosebit de greu de strabatut. Si aici gasind locuri de cazare in Satul de VACANTA Ic Ponor – Padis, cu frumoasele vile, hotel cu piscina si pensiuni rurale oferind camere de inchiriat si cazare aproape de Baile Felix.

Izbuc PonorPoioana Ponor, este o depresiune inchisa de jur imprejur de culmi inalte, partial impadurite. Faptul cel mai remarcabil in aceasta poiana este sistemul de pierdere al apei, care se face in patul raului prin sorburi. Alaturate acestor locuri va asteapta o cazare relaxanta la pensiuni, vile si hoteluri cu piscina din zona, toate aproape de Baile Felix.

De interes se mai bucura si Cetatea Oradea, ca si arhitectura baroca a centrului acestui municipiu. Cetatea Oradea reprezinta un monument arhitectonic din Romania, una dintre putinele cetati utilizate si in prezent. Se spune despre cetate ca nu putea fi cucerita din cauza vastelor retele subterane de legaturi cu exteriorul. Santul cu apa al cetatii era umplut in caz de asediu cu apa termala prin aductiuni din Paraul PetaBaile Felix. Si municipiul Oradea se bucura de o multime de locuri de cazare in pensiuni, vile si hoteluri cu piscina si baza de tratament unde puteti poposi pentru a va odihni.

Unul dintre sporturile extreme pentru care turistii straini aleg tara noastra ca destinatie turistica este si helischiul in Alpii transilvaneni. Schiul cu elicopterul pare sa fie noua atractie turistica pentru strainii care vin sa viziteze Romania, gasind camere de inchiriat, cazare la vilepensiuni si hotel cu piscina si baza de tratament in Baile Felix pentru odihna dupa momentele extreme petrecute pe munte.

Toate aceste locatii se bucura anual de vizitatori de pe tot mapamondul, multi dintre ei veniti, initial, doar pentru cazare la vila, pensiune sau hotel cu baza de tratament si piscina in statiunea Baile Felix.

Va fi o placere sa le descoperi si tu!

Galerie Foto

Pensiunea Raluca Baile Felix
Str. Iasomiei, Nr 6, Baile Felix, Romania, 417500
Tel: +40744286200 DIGI / +40359462076 /
E-mail : rezervari@pensiune-felix.ro
Certificat de clasificare numarul : 8711/6166
OBTINE INDICATII
 
Casa Raluca | Despre Noi | Galerie Foto | Rezervari | Oferte speciale
Oferte cazare Baile Felix | Turism Baile Felix | Contact

cazare romania - pensiuni hoteluri
Cazare si inchirieri bihor