Oferte

Casa Raluca, cazare Baile Felix la pensiuni, vile hoteluri cu piscina si baza de tratament!

Reducere 50 % la Aqua Park President din Baile Felix, valabila toata perioada anului !!!

Despre Noi

Bine ai venit pe site-ul de cazare camere de inchiriat Casa Raluca langa strandurile din Baile Felix!
 
Activitatea acestei unitati de cazare - camere de inchiriat Casa Raluca din Baile Felix isi are originile din anul 1962  cand o strabunica a inceput sa ofere oaspetilor cazare in vila de inchiriat la Baile Felix.
Si la vremea respectiva, in statiunea balneoclimaterica, veneau turisti din toate colturile Romaniei si din strainatate, atrasi de celebrele ape geotermale, hoteluri si baze de tratament cu piscina  ale bazinelor din acest loc unic cunoscut sub numele de Baile Felix.

Aici gasesti pensiuni, vile si hoteluri cu piscina si baza de tratament pregatite tot timpul anului sa ofere cazare tuturor turistilor interesati de apele termale, tratament, liniste si refacere, printre care si unitatea noastra de cazare camere de inchiriat Casa Raluca Baile Felix, aceste pensiuni si vile moderne, nou construite, te imbie cu o multitudine de oferte de cazare, nopti gratuite, sejururi pentru tinerii casatoriti, reduceri la mai multe nopti de cazare, o locatie reconfortanta unde gasesti tot ce iti doresti si poti petrece un concediu de neuitat.
 
Actuala varianta a unitatii de cazare Casei Raluca a devenit functionala la sfarsitul anului 2000, odata cu amplificarea sistemului de cazare la pensiuni in Baie Felix domeniul privat. An de an am cautat sa adaugam noi facilitati corespunzatoare categoriei 2 margarete, sporind numarul de turisti care apeleaza la serviciile unitatii noastre de oferte cazare - inchirieri camere.

Serviciile Casei Raluca au fost apreciate de majoritatea turistilor care au beneficiat de sejururi in unitatea noastra de cazare la Baile Felix cu oferte promotionale la piscinele si strandurile din zona.

Statiunea dispune de o bogata baza de tratament si locuri de relaxare la pensiuni, vile si hoteluri cu piscina in Baile Felix.

Baile Felix este un loc de cazare cu foarte multe pensiuni si hoteluri, dintre care, aici, va prezentam:

                               Camere de inchiriat  CASA RALUCA

Unitate de cazare clasificata cu 2 margarete,  situata in judetul Bihor, la distanta de 8 km de centrul municipiului Oradea, in statiunea balneoclimaterica Baile Felix.

Unitatea de cazare este amplasata la doar 150 m de piscina cu apa termala a Hotelului International si 250 m de Lacul termal cu flori de lotus si nufar, aflat in centrul statiunii. Locatia este ideala pentru petrecerea concediilor, a vacantelor si solutia optima de inchirieri camere la pensiuni pentru efectuarea tratamentelor  balneare si a unei relaxari totale.

Unitatea de cazare Casa Raluca din Baile Felix este aproape  de strandurile Apolo si Felix, cu apa termala, si Centrul de Recuperare  din statiune, unde veti gasi cazare la pensiuni tot timpul anului.

De asemenea, unitatea fiind amplasata in imediata apropiere  a drumului national Oradea – Deva, DN 76 ( E 79 ), este un loc recomandat  persoanelor  aflate in tranzit, acestea putand  beneficia de liniste intr-un cadru intim, gasindu-si odihna dupa o zi epuizanta, evitand metropola aglomerata pentru cazare in cadrul peniuni intr-o statiune plina de liniste si aer curat, Baile Felix.

Mai oricine a ajuns odata aici a revenit datorita amintirilor placute.

Fii si tu unul dintre ei! 

Ramane sa te hotarasti cat mai repede ... noi nu te chemam la cea mai ieftina cazare la pensiuni in statiunea Baile Felix, te asteptam la cea mai onesta!

Nu uita:
Pentru cei ce iubesc apa temala, unitatea de cazare Casa Raluca este locatia ideala in petrecerea vacantelor si solutia optima de inchirieri camere in Baile Felix la pensiuni pentru efectuarea tratamentelor  balneare .
 
Pana atunci:
 
 CELE MAI CALDE  SALUTARI  DIN  BAILE  FELIX!
 
 Te asteptam la cazare pensiuni Baile Felix Casa Raluca cat de curand !

Galerie Foto